Register Notifications () Account Center My Games My Notes My Comics Sign out
Rudeusu 84723329

Following 4 Follower(s) 4

Game Comments (5) More

Kemono Friends:Kingdom

5.0

wow game khá hay cảm giác rất đắm chìm, các nhân vật là mấy bé loli + furry, animation đc đầu tư rất tốt, câu chuyện đc lồng tiếng đầy đủ, gameplay lấy ý tưởng từ Angry Bird. Những ai thích Angry bird mà cũng thích game waifu gacha thì game này dành cho bạn.

Neural Cloud | English

3.8

the game is well optimized so the operation is smooth, the gameplay is very interesting to me because it is much better than GF1, but the problem is that I didn't know it has male dolls so I am extremely disappointed I don't care about them, it's easy to skip a banner with a male doll 🖕👎🖕

Là một người yêu thích các trò chơi waifu gacha, tôi cảm thấy game này triển vọng thành game ưa thích của tôi nhưng thiết kế nhân vật không đc tinh tế, waifu gợi cảm trong gacha thì rất tuyệt nhưng nó bị làm dụng quá nhiều nên mất đi sự dễ thương vốn có của một waifu.

Để làm một waifu tốt bạn phải cần cân bằng giữa gợi cảm và dễ thương

Demian Saga

3.0

Epic Seven | Global

2.6

old game, good pve, hard to compete pvp. It too late for start now [睡覺]

Show More
Notes (8) More
Kemono Friends Kingdom  https://apps.qoo-app.com/en/app/22934
The new gacha game is good, the feeling is very immersive, the characters are loli + furry, you will have more useful animal knowledge, very satisfying animation, the story is fully voiced, the gameplay is inspired by Angry Bird. Those who like Angry bird but also like waifu gacha game, this game is for you.
Read Note
24
Get QooApp for Android